Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Průměr: 4 (4)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2066 kcal
Bílkoviny 140 g
Sacharidy 273 g
Tuky 35 g
Vláknina 52 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Se zeleninou, cizrnou a mátou

Suroviny

kuskus 100 g
cizrna 400 g
konzervovaná
tuňák 200 g
konzerovaný v olivovém oleji
rajčata cherry 150 g
okurka 0.5 ks
na nudličky
citronová štáva
máta 2 PL
nasakaná nadrobno
sůl
pepř
1. Do velké mísy nejdříve vložte kuskus a podle návodu přelijte vroucí vodou, přikryjte a ponechte stát, aby změkl.

2. Slijte cizrnu a tuňáka (olej nechte stranou) a přimíchejte je do mísy. Přidejte třešňová rajčátka a okurku. Smíchejte olivový olej z tuňáka s citronovou šťávou a mátou, osolte, opepřete a přilijte do mísy. Všechno důkladně promíchejte.

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.6/05, str.14

Anonym

i bez čerstvé máty, kterou jsem momentálně vzhledem k tuhé lednové zimě neměla při ruce :-)

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit