Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Grilované krídielka s hokaido

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Grilované krídielka s hokaido

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

kuřecí křídla
koření na grilovanou zeleninu
česnek
tuk
olej
paprika sladká
mletá
dýně hokkaido
kari koření
bylinky
podle chuti
česnek
olej
rýže
pohanka
voda
horká
Zmiešame rozpustený tuk, trochu oleja, gril.korenie - ja mám najradšej od vitany, kôli zloženiu, pretlačený cesnak, papriku mletú červenú. Do tejto zmesi dobre namočíme krídla, premiešame. Je dobré nechať odležať aj pol dňa, alebo aspoň tri hodiny. Hokaido som očistila, nakrájala na prúžky, premiešala s kari korením, bylinkami, cesnakom a olejom. plech na grilovanie som si potrela olejom a opatrne naukladala aj hokaido aj krídielka. a dala pod gril do rúry. Ryžu premyjem, oprážam na oleji kým je sklovitá, aj pohánku pridám, zalejem vriacou vodou a osolím. Prikryjem, stíšim oheň a dusím. Zmes krídel a hokaido po 20 minutách pootáčam, aby sa grilovali aj zo spodnej strany.asi po 15 - 20 minutách znovu obrátim, aby sa už opekali z vrchnej strany. Občas polievame šťavou, ktorá zospodu vytiekla. Dopekáme podľa toho, koľko chceme, aby boli zvrchu chrumkavé.
Autor: marianna76

Obchod Apetit