Salát je báječným doplňkem voňavého krůtího masa s nasládlou šťávou. Podávat ho můžete vlahý i studený. Recept nám prozradil šéfkuchař Petr Hajný.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1268 kcal
- Bílkoviny 12.25 g
- Sacharidy 123.5 g
- Tuky 78 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/1
Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada