Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zapečené zelí s rýží

Popis receptu: 
Rýže, zelí, uzenina
Autor: Martin V
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    pytlík kysaného zelí (Efko); přibližně stejné množství vařené rýže; 1-2 klobásy (papriková); 1 větší cibule, hřebíček, sádlo, pepř, sůl

Příprava jídla

Cibuli nakrájet na drobno. Klobásu zbavit střívka a nakrájet na měsíčky. Obojí osmahnout na troše sádla. Mezi tím uvařit rýži (nerozvařit! ještě dojde v troubě). Pro lepší chuť přidat hřebíček. Zelí nechat okapat. Promíchat hotovou rýži, zelí, cibuli s klobásou, zakysanou smetanu. Dochutit solí a pepřem (případně utřeným česnekem). Péct v troubě cca 30 min. na 170°C.
REKLAMA

Přidat komentář