Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (18x)
13. 7. 2023
Lečo s vejcem
Apetit
Lečo s vejcem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (18x)

Lečo je prostá, chutná, a hlavně rychlá a snadná letní večeře, v níž využijete čerstvou zeleninu, ať už koupenou, či z vlastní zahrádky. S poměry použité úrody můžete koneckonců improvizovat podle chuti, ale pokud nejste zapřisáhlí vegetariáni, uzeninu rozhodně nevynechávejte ani nešiďte, dodává pokrmu tu správnou chuť i vůni. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1152 kcal
  • Bílkoviny 46 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Grilovaná zelenina z trouby

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/8

Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.