Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Šťavnatý fondant s Matchou

Popis receptu: 
Na povrchu chrumkavá čoko škrupina, vo vnútri tekutá čokoláda... Mňam!
Autor: Elena Ulická
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    200 g bielej čokolády 200 g masla 200 g práškového cukru 4 vajcia 55 g hladkej múky 15 g Matcha Fuku na varenie

Příprava jídla

Postup: 1. Maslo rozpustíme v nerezovej nádobe, vložíme bielu čokoládu a rozpustíme 2. Do zmesy nasypeme práškový cukor, necháme vychladnúť 3. Postupne pridávame vyšľahané vaječné žĺtka spolu s bielkami 4. Zmiešame múku a Matcha Fuku, pridáme do misky 5. Zelenú hmotu vytlačíme do nádob na pečenie, pečieme cca 6-8 minút pri teplote 180°C 6. Podávame za tepla. Zatiaľ čo na povrchu sa nám vytvorí tvrdá škrupina, vo vnútri je tekutá čokoláda :)
REKLAMA

Přidat komentář