
Tatarák z manga, ananasu a kokosu
Čerstvé ovoce trochu jinak...
Vydání: 2012/1
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 1 zralý ananas
- 4 zralá manga
- 1 sáček vanilkového cukru
- 200 ml kokosového mléka
- strouhaný kokos nebo kokosové hobliny na ozdobení
Příprava jídla
1 Odkrojte z ananasu špičku a stopku a pak ho oloupejte. Ze středu ananasu ukrojte 12 pěkných tenkých plátků a rozdělte je po třech na talířky. Ze zbytku pak odstraňte dřevnatý střed a zbylou dužinu nakrájejte na kostičky. Oloupejte mango a nakrájejte ho rovněž na kostičky.
2 Promíchejte kostky manga a ananasu a navršte je na ananasové plátky. Posypejte vanilkovým cukrem a pokapejte prošlehaným kokosovým mlékem. Ozdobte kokosem a ihned podávejte.
Přidat komentář