Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2012/1

Pohoštění na silvestra
Tataráky & carpaccia
Brusinky jsou jako lék!
Zasněžené dezerty

Upoutávky z Apetitu

Pohoštění na silvestra

Připravte skvělou silvestrovskou party, na které si každý najde to svoje. Naše recepty vás dostanou svou chutí i logikou – jsou pro masožravce i vegetariány, pro ty, kdo kalorie nepočítají, i pro ty, kdo si drží linii.

Učíme se od mistra: Daňčí wellington

Klasický wellington z hovězí svíčkové se ochucuje jen solí, pepřem a worcesterem. Kuchaři z Hliněné bašty tuhle lahůdku připravují také ze zvěřiny a recept mají vyladěný k dokonalosti. Zkuste to s nimi!

Brusinky jsou jako lék!

Fungují lépe než multivitaminové přípravky! Kupte si sáček čerstvých amerických brusinek a užijte si jejich natrpklou chuť a léčivé účinky ve slaných i sladkých pokrmech.

Recepty z vydání

Čočkový salát

„Ráda v kuchyni experimentuji, a tak vznikl i tento salát, který všem moc chutná,“ napsala nám čtenářka...

Špaldové krekry z vinného těsta

Skvělá, zdravá a rychle hotová chuťovka třeba k vínu.

Pečené brambory s oháňkou

Obíráte voňavé kousky masa, zajídáte opečenou cibulkou a k tomu napichujete zlatavé kousky brambor. Sen!

Polévka z hovězí oháňky

Silná polévka vás zaručeně postaví na nohy i po prohýřené noci. Pro větší společnost doporučujeme připravit si jí...

Brusinky v cukru

Proslazené brusinky mají lehce natrpklou, a přitom intenzivní chuť. Výborné jsou ke kozímu (i kravskému) sýru s bílou...

Brusinkový koláč s drobenkou

Dokonalý moučník pro zimní neděli

Kroupový pilaf s brusinkami

Pilaf podávejte jako hlavní chod, teplé menší jídlo nebo neotřelou přílohu.

Brusinkový punč

Lahodný horký nápoj okořeněný vanilkou, skořicí a zázvorem vás ,nakopne‘ i bez alkoholu...

Kuřecí paličky na pivě s ovocem a brusinkami

Skvěle vyladěná rychlovka z jednoho hrnce, kterou za vás připraví trouba.

Krůtí quesadillas s brusinkami

Delikátní brusinkovou omáčku doporučujeme připravovat rovnou z dvojnásobné dávky – zmizí totiž raz dva!...

Červený zelný salát s hroznovým vínem

Nemusíte přidávat cukr, pikantní nasládlost dodá salátu hroznové víno.

Krémový zelný salát s vlašskými ořechy

Salát můžete připravit klidně den dopředu, krásně se rozleží a nasákne všechny chutě ze zálivky.

Pečené fazole se slaninou

Vůně pečených fazolí bleskově přitáhne ke stolu všechny strávníky i bez svolávání.

Pomazánka z pečených paprik

Nejlepší jsou vlastní, čerstvě upečené papriky. Pokud si na ně netroufnete, kupte už hotové, naložené v oleji.

Krabí pomazánka

Stálice silvestrovských oslav

Miniburgery s rostbífem

Chuťovka pro milovníky masa

Miniburgery s žampiony

Nápaditá chuťovka pro vegetariány

Rybí satay s tandoori masala

Pikantní rybí špízy na party

Koláčky s fíky & kozím sýrem

Nejrychlejší a nejjednodušší pohoštění. Pokud si chcete práci ještě usnadnit, nevykrajujte z těsta kolečka, ale jen ho...

Košíčky s debrecínkou

Jednoduché, křupavé a působivé!

Kuře v tempuře na exotickém salátku

Exotická chuťovka na party. Salát z manga a klíčků skvěle odlehčí smažené kuřecí kousky.

Studená polévka s okurkou & avokádem

Večer ji podávejte s krevetkami jako rafinované pohoštění a ráno na ni do lednice posílejte ty, kteří budou potřebovat...

Houbové balíčky

Občerstvení s překvapením

Lososový tatarák

Severská lahůdka

Houbové carpaccio

Na přípravu téhle lahůdky se hodí mladé pevné křupavé houby s bílým masem. Ideální jsou malé a střední hříbky nebo...

Tatarák z manga, ananasu a kokosu

Čerstvé ovoce trochu jinak...

Svatební páj

Svůj oblíbený páj Jamie Oliver pojmenoval ‚svatební‘ na počest prince Williama a jeho ženy Kate.

Obrácený jablečný koláč

Tenhle koláč se v originále jmenuje Apple pepper pot cake – jablečnou klasiku totiž Jamie Oliver doladil kořením...

Yorkshirský pudink a pomazánka z uzené ryby

Yorkshirský pudink nemá s naším pudinkem nic společného. Je to rychle v troubě upečené těsto, které se hodí nejen k...
REKLAMA

Přidat komentář