Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Maso
Savojské klobásky (diots) na bílém víně
Savojské klobásky (diots) na bílém víně
Francouzská
Maso
sdílet:
Vytisknout recept
Savojské klobásky (diots) na bílém víně
Francouzská
Maso
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
5
/5
Počet hodnocení:
3
Do hodiny
Nutriční hodnoty
(celý recept)
Energie
3228 kcal
Bílkoviny
135 g
Sacharidy
39 g
Tuky
264 g
Vláknina
2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Živáňská pečeně
Díky pečení v obalu je živáňská pečeně báječně šťa...
Kofty s tahini omáčkou a květákovou rýží
Skvělé jídlo inspirované Středním výc...
Karlovarská telecí roláda
Se svou starosvětskou elegancí jsou masové záviny ...
Hovězí steak na pepři s bramborovými rösti
Roštěnky silně posypané pepřem s lahodnou štávou a...
Rostbíf na hořčičném semínku
Když necháte maso po upečení chvíli odpočinout, bu...
Kotletky se šalotkami
Pouhé čtyři základní ingredience se postarají o do...
Hovězí jazyk po pekingsku
Předkrm ve stylu retro jsme zařadili na popud naší...
Jehněčí po marocku s meruňkami a mandlemi
Stejné koření, které u nás používáme do perníčků, ...
Suroviny
klobása
8
ks
cibule
100
g
šalotka
2
ks
víno bílé
2
suché
mouka pšeničná hladká
1
PL
sůl
pepř
tymián
Autor:
dedek