- Klobásky propíchejte vidličkou a na trošce másla/oleje je osmahněte do zlatova (asi 10-15 min.) na pánvi, vysmažený tuk vyhoďte
- V kastrolu na zbytku másla osmahněte jemně nakrájenou cibuli a šalotku
- Než začne zlátnout zaprašte ji lehce moukou
- Během asi 2 min. vymíchejte na mírném ohni dřevěnou lžící světlou jíšku
- Přidávejte postupně víno, omáčka musí být hladká, krémová
- Do omáčky vložte klobásky, měly by být úplně ponořené
- Přidejte tymián, osolte, opepřete a alespoň 40 min. na mírném ohni nechte jen lehce probublávat (fr. mijoter)
- Podávejte horké s vařenými brambory
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 807 kcal
- Bílkoviny 33.75 g
- Sacharidy 9.75 g
- Tuky 66 g