Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (43x)
18. 4. 2016
Daňčí roštěnky po burgundsku
Apetit
Daňčí roštěnky po burgundsku
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (43x)

Dančí maso je chutné, křehké a šťavnaté! Tedy přesně takové jaké by ideální maso mělo být. Dejte mu šanci a vyzkoušejte náš recept na dančí roštěnky po burgundsku! Společně s divokým kořením a kořenovou zeleninou je delikatesa pro každou slavnostní příležitost.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 - 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 - 8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2349 kcal
  • Bílkoviny 256 g
  • Sacharidy 126 g
  • Tuky 61 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hovězí po burgundsku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty