Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Meloun v pikantní čokoládě
Meloun v pikantní čokoládě


< 30 min
0,0 (0x)

Melouny nakrájíme na jehlany (trojhránky) a uložíme je v chladničce, aby částečně oschly. Rozlámanou čokoládu vložíme do kovové misky ponořené do horké parní lázně, přidáme slazené mléko Salko, nakrájenou chilli papričkum skořici, sůl a za stálého míchání necháme vše rozpustit na hladký krém. Vychlazené melounové jehlany poléváme nebo namáčíme v rozehřáté čokoládě a ihned podáváme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 256.75 kcal
  • Bílkoviny 3.5 g
  • Sacharidy 31.38 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt