Meloun v pikantní čokoládě

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Meloun v pikantní čokoládě

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

meloun 2 kg
zralý (více druhů)
tmavá čokoláda 200 g
kvalitní
kondenzované mléko 1
chilli paprička 1 ks
skořice špetka
mletá
sůl
Melouny nakrájíme na jehlany (trojhránky) a uložíme je v chladničce, aby částečně oschly. Rozlámanou čokoládu vložíme do kovové misky ponořené do horké parní lázně, přidáme slazené mléko Salko, nakrájenou chilli papričkum skořici, sůl a za stálého míchání necháme vše rozpustit na hladký krém. Vychlazené melounové jehlany poléváme nebo namáčíme v rozehřáté čokoládě a ihned podáváme.
Autor: lenouch17

Obchod Apetit