Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Meloun v pikantní čokoládě

Popis receptu: 
Báječné sladké zobání
Autor: Lenka Kozáková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    asi 2 kg zralého melounu (více druhů), 200 g kvalitní hořké čokolády, 1/2 plechovky salka, 1 chilli paprička, špetka mleté skořice a soli

Příprava jídla

Melouny nakrájíme na jehlany (trojhránky) a uložíme je v chladničce, aby částečně oschly. Rozlámanou čokoládu vložíme do kovové misky ponořené do horké parní lázně, přidáme slazené mléko Salko, nakrájenou chilli papričkum skořici, sůl a za stálého míchání necháme vše rozpustit na hladký krém. Vychlazené melounové jehlany poléváme nebo namáčíme v rozehřáté čokoládě a ihned podáváme.
REKLAMA

Přidat komentář