Jediné prolomení krustičky a ochutnání vás rázem přivede k závislosti na tomhle úžasném francouzském dezertu. Vanilkový crème brûlée vypadá rafinovaně, ale podle našeho receptu ho zvládnete raz dva. A přitom vám na to bude stačit jen pět ingrediencí.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 768.5 kcal
- Bílkoviny 21.25 g
- Sacharidy 30.75 g
- Tuky 61 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/5
Květen 2008