Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,4 (58x)
17. 7. 2019
Cappuccino cheesecake
Apetit
Cappuccino cheesecake
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,4 (58x)

Trocha kávy a hodně našlehaného mléka, takové je nejen cappuccino, ale i tenhle cheesecake, který je své předloze věrný. Cappuccino cheesecake dostane do kolen všechny milovníky kávy i lahodných krémových dezertů – zkrátka recept ‚dva v jednom‘.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4640 kcal
  • Bílkoviny 93 g
  • Sacharidy 332 g
  • Tuky 327 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

cheesecake

Geniální suflé cheesecake je hitem internetu. Stačit budou jen tři ingredience

Dobu zkracování sice hlásaly už Hrabalovy Postřižiny, ale zjednodušování, zkracování a ulehčování je celosvětovým trendem i dnes! Projevuje se všude, především však na receptech na sociálních sítítch, které se doslova předhání v použití co nejmenšího množství surovin. Tentorkát se podíváme na zoubek suflé cheeseacku, který je inspirovaný japonskými lívanečky fuwa fuwa.