Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Těstoviny po sicilsku (lilek/cuketa/celer)

Popis receptu: 
rychlé, zeleninové
Autor: Sandra Fridrichová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    320 g italských těstovin AGNESI Penne Ricce 120 g lilku 80 g cukety 80 g celeru 80 g sýru mozzarella 40 g cibule 5 stroučků česneku drobné kapary čerstvý tymián ocet cukr olivový olej sůl

Příprava jídla

1. Nasekanou cibuli chvilku povaříme s 4 stroučky česneku, troškou oleje, polovinou lžíce cukru a spaříme 4 lžícemi octa. 2. Přidáme kostičky celeru, sušených rajčat, cukety a lilek, také nakrájený na kostičky a mírně osmahnutý na nepřilnavé pánvi bez tuku. 3. Ovoníme lístečky tymiánu a 2 minuty zeleninu restujeme, osolíme a nakonec vmícháme scezené AGNESI penne ricce těstoviny uvařené al dente . Na závěr ozdobíme kapary a kostičkami mozzarelly.
REKLAMA

Přidat komentář