Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Těstoviny po sicilsku (lilek/cuketa/celer)
Těstoviny po sicilsku (lilek/cuketa/celer)


< 10 min
0,0 (0x)

1. Nasekanou cibuli chvilku povaříme s 4 stroučky česneku, troškou oleje, polovinou lžíce cukru a spaříme 4 lžícemi octa. 2. Přidáme kostičky celeru, sušených rajčat, cukety a lilek, také nakrájený na kostičky a mírně osmahnutý na nepřilnavé pánvi bez tuku. 3. Ovoníme lístečky tymiánu a 2 minuty zeleninu restujeme, osolíme a nakonec vmícháme scezené AGNESI penne ricce těstoviny uvařené al dente . Na závěr ozdobíme kapary a kostičkami mozzarelly.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 509 kcal
  • Bílkoviny 24.5 g
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 10.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt