Suroviny
těstoviny
320
g
italské, AGNESI Penne Ricce
lilek
120
g
cuketa
80
g
celer
80
g
mozzarella
80
g
cibule
40
g
česnek
5
drobné
kapary
tymián
čerstvý
ocet
cukr
olivový olej
sůl
1. Nasekanou cibuli chvilku povaříme s 4 stroučky česneku, troškou oleje, polovinou lžíce cukru a spaříme 4 lžícemi octa.
2. Přidáme kostičky celeru, sušených rajčat, cukety a lilek, také nakrájený na kostičky a mírně osmahnutý na nepřilnavé pánvi bez tuku.
3. Ovoníme lístečky tymiánu a 2 minuty zeleninu restujeme, osolíme a nakonec vmícháme scezené AGNESI penne ricce těstoviny uvařené al dente . Na závěr ozdobíme kapary a kostičkami mozzarelly.