Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Těstoviny po sicilsku (lilek/cuketa/celer)

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Těstoviny po sicilsku (lilek/cuketa/celer)

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

těstoviny 320 g
italské, AGNESI Penne Ricce
lilek 120 g
cuketa 80 g
celer 80 g
mozzarella 80 g
cibule 40 g
česnek 5
drobné
kapary
tymián
čerstvý
ocet
cukr
olivový olej
sůl
1. Nasekanou cibuli chvilku povaříme s 4 stroučky česneku, troškou oleje, polovinou lžíce cukru a spaříme 4 lžícemi octa. 2. Přidáme kostičky celeru, sušených rajčat, cukety a lilek, také nakrájený na kostičky a mírně osmahnutý na nepřilnavé pánvi bez tuku. 3. Ovoníme lístečky tymiánu a 2 minuty zeleninu restujeme, osolíme a nakonec vmícháme scezené AGNESI penne ricce těstoviny uvařené al dente . Na závěr ozdobíme kapary a kostičkami mozzarelly.
Autor: sandrunka

Obchod Apetit