
Uživatelský
recept
recept
Těstoviny po sicilsku (lilek/cuketa/celer)
Popis receptu:
rychlé, zeleninové
Autor: Sandra Fridrichová
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Ingredience
-
320 g italských těstovin AGNESI Penne Ricce
120 g lilku
80 g cukety
80 g celeru
80 g sýru mozzarella
40 g cibule
5 stroučků česneku
drobné kapary
čerstvý tymián
ocet
cukr
olivový olej
sůl
Příprava jídla
1. Nasekanou cibuli chvilku povaříme s 4 stroučky česneku, troškou oleje, polovinou lžíce cukru a spaříme 4 lžícemi octa.
2. Přidáme kostičky celeru, sušených rajčat, cukety a lilek, také nakrájený na kostičky a mírně osmahnutý na nepřilnavé pánvi bez tuku.
3. Ovoníme lístečky tymiánu a 2 minuty zeleninu restujeme, osolíme a nakonec vmícháme scezené AGNESI penne ricce těstoviny uvařené al dente . Na závěr ozdobíme kapary a kostičkami mozzarelly.
Přidat komentář