0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Radiatorri s fenyklem

Radiatorri s fenyklem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Radiatorri s fenyklem

5/5 Počet hodnocení: 1
Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1969 kcal
Bílkoviny 59 g
Sacharidy 193 g
Tuky 101 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kořeněná chuť fenyklu se dokonale odpíchne od svěžích citronů.

Suroviny

olej 5 PL
česnek 1 stroužek
na klínky
citronová šťáva
z poloviny citronu
rozmixovaná, bez kůrky
chilli sušené 1 špetka
těstoviny 320 g
radiatorri
sůl

1 Na 5 lžících oleje zpěňte rozmáčknutý stroužek česneku, vyhoďte ho a na olej dejte 2 fenykly na klínky. Opékejte dozlatova, přidejte šťávu z 1/2 citronu a osolte. Fenykl vyjměte.

2 Na oleji dozlatove opečte 50 g rozmixované ciabatty bez kůrky, vraťte fenykl, přidejte kůru z 1/2 citronu a špetku chilli.

3 Smíchejte s radiatorri, uvařenými al dente. Podávejte s pecorinem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč