Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Líčka na víně

Popis receptu: 
Podle Zdeňka P.
Autor: Martin Kašpárek
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    1 kg telecích líček, rostlinný olej, 250g kořenové zeleniny, 2 cibule, červené víno, vývar ( na omáčku ),

Příprava jídla

Nakrájíme a očistíme kořenovou zeleninu, část si necháme stranou na posypání nakonec, již na hotové jídlo. Maso na pánvi zprudka opečeme, aby se zatahlo. Osolíme, opepříme a s kořenovou zeleninou, cibulí a vínem dusíme do měkka. Štávu z masa odendáme na pánev, přidáme vývar, a kousek másla, pozor nesmí se vařit, jen ohřívat!
REKLAMA

Přidat komentář