Líčka na víně

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Líčka na víně

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

telecí maso 1 kg
rostlinný olej
kořenová zelenina 250 g
cibule 2 ks
víno červené
vývar
Nakrájíme a očistíme kořenovou zeleninu, část si necháme stranou na posypání nakonec, již na hotové jídlo. Maso na pánvi zprudka opečeme, aby se zatahlo. Osolíme, opepříme a s kořenovou zeleninou, cibulí a vínem dusíme do měkka. Štávu z masa odendáme na pánev, přidáme vývar, a kousek másla, pozor nesmí se vařit, jen ohřívat!

Obchod Apetit