> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept
< 50 min
3,7
Pljeskavica
< 120 min
4,4
Vitello tonnato
< 45 min
4,3
Pravý vídeňský řízek
> 60 min
4,0
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
> 120 min
4,3
Telecí demi-glace
> 120 min
4,2
Telecí na paprice
< 45 min
4,7
Telecí řízek, základní recept
< 60 min
4,5
Telecí kuličky s mozzarellovou náplní
> 60 min
4,5
Karlovarská telecí roláda
< 60 min
3,4
Telecí máslový řízek s bramborovou kaší
< 120 min
4,8
Ossobuco milanese
> 60 min
4,1
Telecí hřebínek s bylinkovou krustou
< 60 min
4,1
Telecí ragú s houbami a šunkovým knedlíkem
< 60 min
4,4
Maso a brambory z jedné pánve
< 30 min
4,3
Rajská omáčka s telecím masem
< 60 min
4,3
Italské závitky zvané involtini
< 60 min
5,0
Telecí milánská kotleta
< 60 min
5,0
Telecí saltimbocca
> 60 min
3,4
Dušené telecí ledvinky
< 10 min
4,9
Saltimbocca
> 60 min
4,8
Telecí s cibulkami
< 20 min
3,2
Ossobuco se šalvějí, česnekem a kapustičkami
< 60 min
4,5
Smažená telecí játra s cibulkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem