Slaný závin s tou asi nejklasičtější ze všech náplní. Se zelím a uzeným rozhodně nešlápnete vedle! Zelný závin s uzeným je senzační večeře, ale klidně ho připravte také jako pohoštění pro přátelé. Díky listovému těstu budete mít hotovo raz dva.
Videorecept
Suroviny
Na 1 závin
Suroviny
Na 1 závin
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1106 kcal
- Bílkoviny 48 g
- Sacharidy 78 g
- Tuky 66 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/10
Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.