Polévka je grunt, obzvlášť jde-li o silný hovězí vývar s domácími nudlemi. Jeho vaření zabere alespoň dvě hodiny, ovšem výsledek za to rozhodně stojí. Zbylé maso, které nevyužijete do polévky, přidejte do rajské nebo koprové omáčky. Domácí nudle si zase nasušte do zásoby – vyplatí se!
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
K PODÁVÁNÍ
Na nudle
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3512 kcal
- Bílkoviny 282 g
- Sacharidy 211 g
- Tuky 167 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/9
Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce! Apetit, napsáno s chutí.