Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,5 (26x)
31. 7. 2019
Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou
Apetit
Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,5 (26x)

Polévka je grunt, obzvlášť jde-li o silný hovězí vývar s domácími nudlemi. Jeho vaření zabere alespoň dvě hodiny, ovšem výsledek za to rozhodně stojí. Zbylé maso, které nevyužijete do polévky, přidejte do rajské nebo koprové omáčky. Domácí nudle si zase nasušte do zásoby – vyplatí se!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

K PODÁVÁNÍ

Na nudle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3512 kcal
  • Bílkoviny 282 g
  • Sacharidy 211 g
  • Tuky 167 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/9

Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Vývar

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit. Kdykoli pak budete potřebovat, jenom sáhnete do mrazničky. Poradíme vám, jak na to, aby vývar krásně voněl a dokonale chutnal.