Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Maso
Jednoduchý králík na másle s cibulí
Česká
Maso
Králík
sdílet:
Vytisknout recept
Jednoduchý králík na másle s cibulí
14.07.2014
Česká
Maso
Králík
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
3.3
/5
Počet hodnocení:
7
Více než hodinu
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Štěpánská hovězí pečeně
Štěpánská hovězí pečeně rozhodně patří mez...
Myslivecká pečeně
Nevíme, proč se jí říká myslivecká, když v...
Vepřové kotletky v cidru se šalvějí a jablky
Vepřové kotlety jsou na dušení ideální, a protože ...
Vařené vepřové maso se zimní zeleninou
Vařené maso je mnohem zdravější než ...
Opékané hovězí se zeleninou
Jídlo známé z rychlého občerstvení si udělejte dom...
Jehněčí na víně
Pomalé pečení – na víně zvlášť – masu svědčí. Tohl...
Králík na smetaně po německu
Z nenápadného receptu na králíka na smetaně se vyk...
Jehněčí pečeně s bazalkovo-mátovým pestem
Bazalkovo-mátové pesto uchvátilo úplne...
Suroviny
králičí maso
naporcovaný
cibule
máslo
sůl
pepř
Autor:
marta13