Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rostbíf s bramborovým salátem
Rostbíf s bramborovým salátem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rostbíf s bramborovým salátem

4.6/5 Počet hodnocení: 5
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1441 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 157 g
Tuky 77 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rostbífu to nejvíce sluší s bramborami ve všech podobách. My vám k němu servírujeme bramborový salát s celerem a hořčičnou zálivkou.

Související recepty

Suroviny

salátové
řapíkatý celer 50 g
na kolečka
na kolečka
sůl
pepř
majonéza 100 g
hořčice dijonská 1 PL
hořčice hrubozrnná 1 PL
kopr 2 PL
nasekaný
jarní cibulka 1 ks
na kolečka
12 plátků
rostbíf

Postup

1

Brambory uvařte ve slupce doměkka; trvá to zhruba dvacet minut. Nechte je zcela zchladnout, pak je oloupejte, nakrájejte na plátky a dejte do mísy. Přidejte k nim řapíkatý celer i červenou cibuli.

2

Z majonézy, kefírového mléka, obou hořčic, kopru a jarní cibulky umíchejte dresink. Přelijte jím brambory a podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s plátky rostbífu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/1

Apetit magazín