0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rostbíf s bramborovým salátem

Rostbíf s bramborovým salátem

4 / 5. Počet hodnocení: 2
Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1418 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 157 g
Tuky 75 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Rostbífu to nejvíce sluší s bramborami ve všech podobách. My vám k němu servírujeme bramborový salát s celerem a hořčičnou zálivkou.

Suroviny

brambory 700 g
salátové
řapíkatý celer 50 g
na kolečka
cibule červená 1 ks
na kolečka
sůl
pepř
majonéza 100 g
kefír 3 PL
hořčice dijonská 1 PL
1 PL
hrubozrnná hořčie
kopr 2 PL
nasekaný
jarní cibulka 1 ks
na kolečka
12 plátků
rostbíf
1 Brambory uvařte ve slupce doměkka; trvá to zhruba dvacet minut. Nechte je zcela zchladnout, pak je oloupejte, nakrájejte na plátky a dejte do mísy. Přidejte k nim řapíkatý celer i červenou cibuli.

2 Z majonézy, kefírového mléka, obou hořčic, kopru a jarní cibulky umíchejte dresink. Přelijte jím brambory a podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s plátky rostbífu.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit