Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bramborové rösti
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6/5 Počet hodnocení: 16
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 463 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 102 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nahrubo nastrouhané brambory spojené pouze škrobem jsou elegantní alternativou běžných bramboráčků.

Suroviny

velké
škrob 2 PL
majoránka (drhnutá)
sůl
olej
na smažení

Postup

1

Oškrábané brambory nastrouhejte nahrubo, osolte, posypte škrobem a podle chuti přidejte majoránku.

2

Na pánev nalijte olej, rozehřejte ho a lžící na něj klaďte hromádky brambor. Zploštěte je na placičky a z obou stran opékejte dozlatova.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

11.06.2008 19:08
Nevím koho napadlo dát tomuto receptu název rösti. Ty vypadají úplně jinak.
19.02.2008 15:18
Pekla jsem je na teflonce a rozpadaly se mi. Na chuť to bylo dobré, ale nebyly to rösti. Kolik tam mám dávat oleje, anebo jaká je finta aby to drželo spolu?
04.09.2007 18:29
Recept se nachází v č.3/06, str.47