Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Bramborové rösti

Bramborové rösti

Hodnocení receptu
Průměr: 2.2 ()
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 463 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 102 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nahrubo nastrouhané brambory spojené pouze škrobem jsou elegantní alternativou běžných bramboráčků.

Suroviny

brambory 4 ks
oloupané
škrob 2 PL
majoránka (drhnutá)
čerstvá, sušená
sůl
olej
na smažení
1. Brambory nahrubo nakrouhejte, osolte, posypte škrobem a podle chuti přidejte majoránku.

2. Na pánev nalijte olej, rozehřejte ho a lžící na něj klaďte hromádky brambor. Zploštěte je na placičky a z obou stran opékejte dozlatova.

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.3/06, str.47

Anonym

Pekla jsem je na teflonce a rozpadaly se mi. Na chuť to bylo dobré, ale nebyly to rösti. Kolik tam mám dávat oleje, anebo jaká je finta aby to drželo spolu?

Anonym

Nevím koho napadlo dát tomuto receptu název rösti. Ty vypadají úplně jinak.

Obchod Apetit