Bramborové rösti

Bramborové rösti
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bramborové rösti

2.6 / 5. Počet hodnocení: 12
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 463 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 102 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nahrubo nastrouhané brambory spojené pouze škrobem jsou elegantní alternativou běžných bramboráčků.

Suroviny

brambory 4 ks
velké
škrob 2 PL
majoránka (drhnutá)
sůl
olej
na smažení

1 Oškrábané brambory nastrouhejte nahrubo, osolte, posypte škrobem a podle chuti přidejte majoránku.

2 Na pánev nalijte olej, rozehřejte ho a lžící na něj klaďte hromádky brambor. Zploštěte je na placičky a z obou stran opékejte dozlatova.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

Anonym

Pekla jsem je na teflonce a rozpadaly se mi. Na chuť to bylo dobré, ale nebyly to rösti. Kolik tam mám dávat oleje, anebo jaká je finta aby to drželo spolu?

Anonym

Nevím koho napadlo dát tomuto receptu název rösti. Ty vypadají úplně jinak.

Obchod Apetit