Do Evropy se dostaly díky objevným plavbám, používaly se jako lék bez léčebných účinků nebo jako okrasná rostlina. Dnes jsou velmi oblíbenou přílohou, ale i hlavním jídlem, u nás i po celém světě. Jsou oblíbenou pochoutkou i rychlým pokrmem...
Pusťte je na jeviště, a budou se dít věci! I když tu vystupují už pět set let, nezevšedněly a stále dovedou příjemně překvapovat. Máme pro vás recepty na krajové speciality z brambor, které vás dostanou!...
Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3
spolu s mnoha dalšími recepty
Pekla jsem je na teflonce a rozpadaly se mi. Na chuť to bylo dobré, ale nebyly to rösti. Kolik tam mám dávat oleje, anebo jaká je finta aby to drželo spolu?
Komentáře
Anonym
04.09.2007 18:29
Apetit 3/06
Anonym
19.02.2008 15:18
seno
Anonym
11.06.2008 19:08
rösti???