Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kořeněné křupavé brambory
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 6
Více než hodinu Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1789 kcal
Bílkoviny 103 g
Sacharidy 129 g
Tuky 96 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Voní a křupou...

Suroviny

omyté, nakrájené na osminky a 5 minut povařené
rozpuštěné
kari koření 1 PL
K namáčení
hořčice dijonská 1 PL
med 1 PL
tekutý
majonéza 5 PL
sůl

Postup

1
Přísady k namáčení prošlehejte v misce a uložte do chladu.
2
Troubu předehřejte na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C.
3

Máslo smíchejte v míse s kořením, vsypte do něj brambory, důkladně promíchejte, rozložte na dva plechy a pečte 20–25 minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/2

Komentáře

07.10.2008 13:51
Tyhle brambory připravuju skoro pro každou návštěvu a vždy zůstane úplně prázdná mísa :-)
31.08.2007 10:23
Recept se nachází v č.2/05, str.28

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč