Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Červené fazole s uzeninou

Červené fazole s uzeninou

Hodnocení receptu
4/5 Počet hodnocení: 4
Do hodiny Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 54 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 11 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

česnek 3 stroužky
rostlinný olej
uzenina
sůl
pepř

Postup

1

Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody, druhý den ráno vodu slejeme, dáme novou a uvaříme je do měkka, asi 30-40 minut.

2

Asi 15 minut před dovařením přidáme sůl.

3

Fazole slejeme, necháme okapat.

4

Mezitím osmahneme na oleji cibuli, na kolečka párek či jinou uzeninu, přidáme okapané fazole, osolíme, opeříme a 10 minut dusíme.

5

Nakonec přilejeme kečup a dochutíme česnekem. Jako přílohu si můžete dát chléb. Dobrou chuť!

Foto: Flickr.com

Autor: terma