Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nové brambory s fazolkami a řeřichou

Nové brambory s fazolkami a řeřichou

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 5

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1411 kcal
Bílkoviny 26 g
Sacharidy 206 g
Tuky 42 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Nejlíp si je vychutnáte, když je uvaříte přímo před podáváním

Suroviny

drobné nové
fazolky zelené 250 g
řeřicha
dle chuti
Na zálivku
česnek 1 stroužek
rozdrcený
vinný ocet bílý 1 PL
červený typ
hořčice dijonská 1 ČL
olivový olej 3 PL
1. Vydrhnuté brambory vařte čtvrt hodiny, na posledních deset minut k nim přidejte očištěné a pokrájené fazolové lusky. Až budou hotové, slijte je a trochu zchlaďte studenou tekoucí vodou, nebo je nechte jednoduše vychladnout, máte-li čas.

2. Smíchejte přísady na zálivku a promíchejte ji s vlažnou zeleninou a bramborami. Těsně před podáváním směs posypte řeřichou.

Komu se nelení…
Na vlhké vatě vám řeřicha poroste celý rok. Stojí za to ji pěs­tovat hlavně v zimě a v předjaří, když je ,zeleného‘ málo. 

Komentáře

04.09.2007 18:30
Recept se nachází v č.3/06, str.58

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč