0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 721 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 132 g
Tuky 0 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Složení sals čili omáček můžete rozličně kombinovat. V dochucování se nemusíte nijak krotit a můžete je tvořit i ve stylu latinskoamericko-japonské fusion.

Suroviny

fazole černé 430 g
1 konzerva černých fazolí (black beans) – scezené a propláchnuté
cibule červená 1 ks
nakrájená nadrobno
rajčata cherry 350 g
nakrájená nadrobno
citronová kůra 1 PL
najemno nastrouhaná
limetová šťáva 1 PL
tabasco 2 ČL
zelené
česnek 2 stroužky
drcené
koriandr čerstvý ½ svazku
nasekaný nadrobno
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

1 Smíchejte všechny přísady na salsu. Ochutnejte, popřípadě osolte a opepřete. 

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...