Černofazolovo-rajčatová salsa

Černofazolovo-rajčatová salsa

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 721 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 132 g
Tuky 0 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Složení sals čili omáček můžete rozličně kombinovat. V dochucování se nemusíte nijak krotit a můžete je tvořit i ve stylu latinskoamericko-japonské fusion.

Související recepty

Fajitas

Fajitas neboli proužky či pásky patří ke ...

Ceviche

Tahle lehká mexická pochoutka bude hvězdou letních...

Suroviny

fazole černé 430 g
1 konzerva černých fazolí (black beans) – scezené a propláchnuté
cibule červená 1 ks
nakrájená nadrobno
rajčata cherry 350 g
nakrájená nadrobno
citronová kůra 1 PL
najemno nastrouhaná
limetová šťáva 1 PL
tabasco 2 ČL
zelené
česnek 2 stroužky
drcené
koriandr 0.5 svazku
nasekaný nadrobno
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

1 Smíchejte všechny přísady na salsu. Ochutnejte, popřípadě osolte a opepřete. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit