Složení sals čili omáček můžete rozličně kombinovat. V dochucování se nemusíte nijak krotit a můžete je tvořit i ve stylu latinskoamericko-japonské fusion.
Suroviny
fazole černé
430
g
1 konzerva černých fazolí (black beans) – scezené a propláchnuté
cibule červená
1
ks
nakrájená nadrobno
rajčata cherry
350
g
nakrájená nadrobno
citronová kůra
1
PL
najemno nastrouhaná
limetová šťáva
1
PL
tabasco
2
ČL
zelené
česnek
2
stroužky
drcené
koriandr čerstvý
½
svazku
nasekaný nadrobno
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
Postup
1
Smíchejte všechny přísady na salsu. Ochutnejte, popřípadě osolte a opepřete.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Recept jako suvenýr z celého světa(61 receptů )