Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Černofazolovo-rajčatová salsa

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 721 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 132 g
Tuky 0 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Složení sals čili omáček můžete rozličně kombinovat. V dochucování se nemusíte nijak krotit a můžete je tvořit i ve stylu latinskoamericko-japonské fusion.

Související recepty

Suroviny

fazole černé 430 g
1 konzerva černých fazolí (black beans) – scezené a propláchnuté
nakrájená nadrobno
rajčata cherry 350 g
nakrájená nadrobno
najemno nastrouhaná
limetová šťáva 1 PL
tabasco 2 ČL
zelené
česnek 2 stroužky
drcené
koriandr čerstvý ½ svazku
nasekaný nadrobno
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Smíchejte všechny přísady na salsu. Ochutnejte, popřípadě osolte a opepřete.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/7

Apetit magazín

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?
  • Kvízy

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?

Pochutnáváte si celý advent na vaječném koňaku, od dětí loudíte kousek trdelníku, nemůžete se dočkat silvestrovských chlebíčků a vaším guilty pleasure je krevetový koktejl? Jak vám rozumíme! A pokud si navíc nemůžete pomoct a v každé...
AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...