Staromládenecké fazole

Staromládenecké fazole
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Staromládenecké fazole

Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 ()
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1122 kcal
Bílkoviny 56 g
Sacharidy 65 g
Tuky 64 g
Vláknina 25 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlovka, kterou zvládnete s minimem námahy i ingrediencí! S čerstvým chlebem chutnají nejlépe!

Suroviny

olivový olej
cibule 1 ks
najemno nakrájená
fazole červené 1 konzerva
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
kečup
podle chuti
párky 2 ks
na kolečka
petrželka 1 hrst
nasekaná

1 Ve vyšší pánvičce rozpalte olivový olej a na něm orestujte najemno nakrájenou cibuli. Pak do pánve vyklopte konzervu červených sterilovaných fazolí, opepřete, osolte a promíchejte, přidejte několik lžic kečupu a jeden na kolečka nakrájený párek; dobře prohřejte a promíchejte. Ozdobte hrstí petrželky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit