Půvab slavného italského dezertu spočívá v našlehané pěně. Zabaglione v klasické podobě byste proto měli sníst okamžitě, aby krém nesedl. My jsme ho ale vyztužili trochou želatiny, a tak ho bez obav můžete před podáváním vychladit.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na zabaglione
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 957.25 kcal
- Bílkoviny 87.25 g
- Sacharidy 34.25 g
- Tuky 51.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005