Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (6x)
10. 2. 2015
Zabaglione s marsalou
Apetit
Zabaglione s marsalou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Zabaglione označuje žloutkovou vinnou pěnu, Francouzi používají název sabajon. Tento luxusní dezert nás naučil Matteo De Carli, majitel a šéfkuchař restaurace Casa De Carli.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 614 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/2

Thajsko na talířiSólo pro pašíkaSladký ValentýnRecepty jako křen