Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
5,0 (4x)
10. 2. 2015
Sladká rýže a zabaglione ze švestkového vína
Apetit
Sladká rýže a zabaglione ze švestkového vína
Apetit


Pro zkušené
< 60 min
5,0 (4x)

Suši nasladko podle Jiřího Štifta, jednoho z našich nejlepších šéfkuchařů, který je machr na asijskou kuchyni.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Jahodové želé a omáčka

Zabaglione

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1147 kcal
  • Bílkoviny 89.75 g
  • Sacharidy 102.25 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/2

Thajsko na talířiSólo pro pašíkaSladký ValentýnRecepty jako křen