Na dušených masech je skvělé, že si někde tiše bublají a nevyžadují od vás žádné eskamotérské kousky. Rozhodně platí, že ohřívaná jsou lepší. Většinou na ně vytáhnu ten největší kastrol a přebytky zamrazím. A rozhodně zkuste původně americký trik s dušením v troubě – ušetří vám spoustu práce!
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 695.5 kcal
- Bílkoviny 57.25 g
- Sacharidy 19.5 g
- Tuky 34.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/10
Říjen 2005