Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,2 (20x)
11. 10. 2017
Ovesná kaše se švestkami ze Sisters


Velmi snadné
< 20 min
3,2 (20x)

"Kaši děláme v bistru Sisters podle pravidla, které jsme si vymysleli: musí obsahovat 5 elementů. Kromě ovsa ještě ovoce, ořechy nebo semínka, další obilovinu (rýži či pšenici) a zajímavou příchuť kořením počínaje, květinami konče. Můžete ji ochutnat na našem novém snídaňovém menu nebo ji zkuste uvařit doma. Získáte superjídlo, které nasytí po velkou část dne," prozrazuje Hanka Michopulu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1-2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1-2 osoby

Na švestkový rozvar

Na kaši

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1016 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 216 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.