Můžete použít jakoukoli mořskou rybu – já jsem se rozhodla pro tresku –, ale nic se nestane, ani když ji nahradíte jakoukoli sladkovodní. Každopádně doporučuji použít čerstvou; pokud si ji necháte v obchodě očistit a vykuchat, příprava tohoto jídla bude více než jednoduchá.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 210.75 kcal
- Bílkoviny 4.5 g
- Sacharidy 6.75 g
- Tuky 15.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005