Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (29x)
18. 7. 2014
Pečená ryba s citronem a bylinami
Apetit
Pečená ryba s citronem a bylinami
Apetit


Snadné
< 30 min
4,2 (29x)

Můžete použít jakoukoli mořskou rybu – já jsem se rozhodla pro tresku –, ale nic se nestane, ani když ji nahradíte jakoukoli sladkovodní. Každopádně doporučuji použít čerstvou; pokud si ji necháte v obchodě očistit a vykuchat, příprava tohoto jídla bude více než jednoduchá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 210.75 kcal
  • Bílkoviny 4.5 g
  • Sacharidy 6.75 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005