0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak provonět ryby

ryba se zeleninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Rybu napřed vykuchejte a vykostěte od hřbetu, nebo klasicky.

 

Nádivka do ryb může být úplně jednoduchá – zkuste třeba estragon nebo podušené houby.

Související články

6 nových nápadů: ryba z mrazáku
  • Tipy a triky

6 nových nápadů: ryba z mrazáku

Můžete je mít kdykoli po ruce a vykouzlit z nich chutné a taky zdraví prospěšné jídlo. Objevte s námi nové úpravy mražených ryb, a nebude vám líto, že žijeme tak daleko od moře.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit