Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (46x)
18. 7. 2014
Polévka vichyssoise
Apetit
Polévka vichyssoise
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (46x)

Vichyssoise [čti: višisoas], nejslavnější pórková polévka, pochází z francouzských lázní Vichy. Většinou se podává zastudena (v parném létě i na ledové tříšti), ale klidně si ji můžete ohřát.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 451.67 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 51.17 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005