Moc dobře víme, že v pracovním týdnu platí: čím méně času strávíme u sporáku, tím lépe. Následující polévky toto kritérium splňují beze zbytku. A navíc jsou zdravé, zahuštěné jen zeleninou....
Medvědí česnek roste často v přírodních rezervacích a památkách, kde je chráněným druhem. O lahodnou česnekovou chuť jarní bylinky se ale ochudit nemusíte, má totiž příbuzného, který chutná velmi podobně. Česnek podivný lze najít v...
Zkuste letošní mlsání během Velikonoc odlehčit a upečte si třeba svěží banánový chlebíček, mrkvový dort nebo bezlepkové sušenky. Připravili jsme pro vás spoustu tipů na odlehčené velikonoční pečení a našli jsme tak vyváženou cestu mezi...
Pizza Margherita nemá nic do činění s královnou Markétou Savojskou, boloňské ragú se původně připravovalo z drůbežího masa. O špagetách carbonara nikdo před druhou světovou válkou neslyšel. Italové jedli před sto lety hlavně zeleninu,...
Zajímavá úprava obyčejných lokálních surovin, to je přístup, kterým se ubírá moderní gastronomie už pár let. Tento koncept je blízký i Zdeňku Pohlreichovi. Ochutnejte carpaccio z červené řepy podle slavného českého šéfkuchaře v luxusním...
Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...
Někdy je prostě zapotřebí osladit si den hned ráno. Pokud máte chuť na sladké nebo jen chcete zkusit připravit k ranní kávě něco tradičního či neobvyklého, inspirujte se našimi tipy.
...
Komentáře
Eliška Kolářová
24.11.2014 12:07
Naprosto jednoduchá a
Naprosto jednoduchá a dokonalá polévka :) děkuji.
Jana Kopřivová
20.10.2015 11:18
My také :)
My také :)