Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (32x)
23. 9. 2016
Pórková polévka s pastinákem
Apetit
Pórková polévka s pastinákem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (32x)

Tahle hustá zeleninová polévka s červenou čočkou přijde k chuti jak k obědu, tak k večeři. Dejte si ji s tmavým chlebem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 359.75 kcal
  • Bílkoviny 19.75 g
  • Sacharidy 51.75 g
  • Tuky 3.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

Plněná kuřecí kapsa

Jak připravit masovou kapsu? Od výběru masa až po vhodnou úpravu – máme pro vás ověřené tipy

Masová kapsa je jeden z kulinářských favoritů, který spojuje šťavnaté maso s chutnou náplní ukrytou uvnitř. Zvolit můžete kuřecí nebo krůtí prsa, ale nebojte se sáhnout ani po vepřové kotletě nebo šťavnaté kýtě – každé maso má své výhody. Stačí znát jen pár jednoduchých kroků. Správný řez, vyvážená náplň a pečlivá tepelná úprava vám zaručí dokonalý výsledek.