Rozhuda s pažitkou

Rozhuda s pažitkou

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 ()
Do 20 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1637 kcal
Bílkoviny 39 g
Cukr 42 g
Tuky 146 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Rozhuda je tvarohová pomazánka se zelenými bylinkami a cibulkou. Nejlepší je na čerstvém chlebu, zapíjená vychlazeným pivem.

Suroviny

máslo 150 g
tvaroh 500 g
měkký
mléko 50 ml
lze nahradit smetanou
cibule 1 ks
jemně nakrájená
pažitka 3 PL
jemně nakrájená
sůl
pepř
cukr 1 ČL
rovná lžička
chleba
k podávání
1.  Máslo utřete do pěny, přidejte tvaroh a podle potřeby zřeďte mlékem nebo smetanou. Důkladně prošlehejte.

2.  Přisypte pokrájenou cibuli a pažitku, podle chuti osolte, opepřete a přidejte lžičku cukru (s pomazánkou udělá hotový zázrak – krásně zjemní chuť). Vyšlehejte hladkou pomazánku. Podávejte ji buď namazanou na chlebu, nebo k vařeným či pečeným bramborám.

Obchod Apetit