Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

20. narozeniny Apetitu: Zvolte nejkrásnější dubnovou titulku za dvě uplynulé dekády, můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit

Dubnové obálky Apetitu
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Už 20 let s vámi! Časopis Apetit oslaví v květnu 2024 kulatiny. Takový milník stojí za to řádně oslavit, a proto jsme se v redakci rozhodli, že oslavu protáhneme na celý rok. Prostřednictvím tištěných vydání i na webu vám budeme připomínat legendární recepty, trendy měnící svět gastronomie a osobnosti, s nimiž jsme za ta léta spolupracovali. Zde na našem webu můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Tři z vás pak každý měsíc vylosujeme a odměníme kuchařkou z edice Apetit. 

Uběhlo to jako voda, co říkáte? V květnu vyjde oslaví časopis Apetit své 20. narozeniny. Řada z nás s ním začala vařit, péct a především milovat jídlo a vše kolem něj. Jídlo a vaření totiž nemusí být pouze nutnost, je to koníček a životní styl. 

Svět se za tu dobu změnil, Apetit zůstává. Na stáncích, v knihkupectvích, na webu i sociálních sítích. Držíme s dobou krok a se stejným nadšením a úsilím se vám dále snažíme být dobrými průvodci a společníky na vaší gastronomické cestě, ať už na ní činíte teprve první krůčky nebo už máte za sebou pořádný výšlap.

Řada s vámi je tu už od úplných začátků. Pro vás je každoměsíční hlasování o nejhezčí obálku lehce nostalgickou výpravou do minulosti. I my si tuhle výpravu do naší minulosti nesmírně užíváme. 

Hlasování z předchozích měsíců jasně napovídá, že vašemu srdci jsou nejbližší sladké recepty. V lednovém hlasování totiž s přehledem zvítězilo lednové číslo z roku 2008, jehož obálku zdobil citronový cheesecake. V únoru jste jednoznačně zvolili lásku! Hlasování totiž s převahou ovládla titulní strana z roku 2018, na které se skví roztomilé valentýnské vanilkové cupcaky s máslovým krémem. V březnu všechny ostatní obálky převálcovala titulní strana z roku 2008 s piškotovou roládou s kokosovým krémem, jahodami a rafaelem. Nedivíme se, při pohledu na ni se i nám sbíhají sliny. Budeme pokračovat ve sladkém trendu i v dubnovém hlasování? Do boje se vydávají jarní pečínky a nežné i vtipné velikonoční dezerty. Kdo si získá vaši přízeň?

Hlasujte o nejkrásnější dubnovou obálku a vyhrajte kuchařku

Zavzpomínejte si s námi a zvolte každý měsíc tu nejkrásnější! Tři z vás každý měsíc za účast hlasování odměníme kuchařkou.

Dubnové hlasování právě probíhá.

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin
  • Tipy a triky

Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin

Čerstvý domácí sýr stojí za námahu. Nebude vás stát skoro žádné úsilí a můžete ho mít kdykoli po ruce. Můžete ho grilovat, opékat i zapékat nebo si ho dát jen tak na měkkém chlebu s bylinkami. ...
AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč