Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Cizrna sušená nebo v plechovce?

Cizrna sušená nebo v plechovce?

Lámete si hlavu, zda je rozdíl mezi cizrnou sušenou nebo naloženou v plechovce? Pokud máte strach, že konzervovaná cizrna ztrácí úpravou cenné látky, můžete být klidní.



23. 11. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Z hlediska chuti i výživové hodnoty se varianty neliší. Cizrna z plechovky má obrovskou výhodu - můžete ji zpracovat okamžitě. Sušená cizrna vás zase vyjde levněji, ale je potřeba ji minimálně 12 hodin máčet a doba vaření může dosáhnout až tří hodin.

Nechte se inspirovat a vyzkoušejte pikantní hummus nebo překvapte strávníky dušenou cizrnou s uzeným masem.

REKLAMA

Přidat komentář