Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cizrna sušená nebo v plechovce?

cizrna
ZDROJ: Adam Bartoszewicz/Unsplash
sdílet:

Lámete si hlavu, zda je rozdíl mezi cizrnou sušenou nebo naloženou v plechovce? Pokud máte strach, že konzervovaná cizrna ztrácí úpravou cenné látky, můžete být klidní. <br>

Z hlediska chuti i výživové hodnoty se varianty neliší.

  • Cizrna z plechovky má obrovskou výhodu - můžete ji zpracovat okamžitě.
  • Sušená cizrna vás zase vyjde levněji, ale je potřeba ji minimálně 12 hodin máčet a doba vaření může dosáhnout až tří hodin.

Nechte se inspirovat a vyzkoušejte pikantní hummus nebo překvapte strávníky dušenou cizrnou s uzeným masem.

NÁŠ TIP: MILUJETE CIZRNU? PŘIPRAVTE SI TAKÉ JEDNODUCHOU CIZRNU NA PAPRICE

 
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...