Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Cizrnový salát
StockFood
Teplý salát z cizrny, fenyklu a paprik
StockFood


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Papriky teď mají vrcholné období, tak toho využijte. Skvěle se doplňují jak s nenápadnou, ale sytou cizrnou, tak s křupavým, aromatickým fenyklem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1098 kcal
  • Bílkoviny 45.25 g
  • Sacharidy 131.5 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Soňa Hamanová, z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005