V arabské kuchyni je cizrna vyloženě nepostradatelná a recept na cizrnový hummus, pikantní pastu z ní, je naprostou klasikou. Ochucuje se po libosti, počínaje jemnými bylinkami a konče různým množstvím česneku nebo ostrým kořením. Základ ovšem zůstává: hladce prošlehaná cizrnová pasta, zvláčněná kvalitním olejem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 346 kcal
- Bílkoviny 13.75 g
- Sacharidy 32.5 g
- Tuky 15.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006