Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (77x)
28. 2. 2018
Cizrnový hummus
Apetit
Cizrnový hummus
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (77x)

V arabské kuchyni je cizrna vyloženě nepostradatelná a recept na cizrnový hummus, pikantní pastu z ní, je naprostou klasikou. Ochucuje se po libosti, počínaje jemnými bylinkami a konče různým množstvím česneku nebo ostrým kořením. Základ ovšem zůstává: hladce prošlehaná cizrnová pasta, zvláčněná kvalitním olejem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 346 kcal
  • Bílkoviny 13.75 g
  • Sacharidy 32.5 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(77 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Rajčatovo-cizrnové kari

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články

pikantní fazolová polévka

3x luštěniny

Novoroční čočka by v lednu neměla být jedinou luštěninou ve vašem jídelníčku. Nabízíme vám tři recepty, od nichž můžete odpíchnout svou fantazii.