Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Snadné loupání a krájení vajec

Snadné loupání a krájení vajec

V bramborovém salátu nemůžou vajíčka chybět a kolečka vajec se dají použít na ozdobu salátu při servírování. Přečtěte si jednoduché triky pro snadnější práci a zaručený výsledek.


 

21. 12. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Vejce na tvrdo se vaří podle velikosti vajec 7-8 minut. Doba vaření by neměla přesáhnout 10 minut, jinak žloutek zezelená.

Vejce slijte a proházejte v hrnci, aby skořápka popraskala. Pak na ně pusťte ledovou vodu. Budou se loupat skoro sama.

Kráječ na vejce zlehka potřete rostlinným olejem. Žloutek se nerozdrobí.

REKLAMA

Přidat komentář