Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Čím zahustit omáčku

Čím zahustit omáčku

Když nechcete zahušťovat moukou zkuste některý z našich tipů.
17. 2. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Zahušťovat omáčky můžete také:

  • strouhanou syrovou bramborou
  • uvařenými a rozmixovanými bramborami
  • chlebem (např. strouhaným)
  • bramborovým či kukuřičným škrobem (kukuřičný je lepší)
  • instantní bramborovou nebo kukuřičnou kaší

Zkusit můžete i najemno nakrájenou cibulku, kterou necháte rozvařit.

Při výběru hodně záleží na druhu omáčky, dejte pozor, abyste nechtěně neovlivnili její chuť

Související

Jak na správnou jíšku a další tipy v zahušťování pokrmů

Poctivá jíška voní máslem a do pokrmů ji přidáváme ještě horkou a opečenou do zlatova. Zároveň si pravou jíšku...
REKLAMA

Přidat komentář