Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,6 (22x)
4. 11. 2014
Játrová omáčka
Apetit
Játrová omáčka
Apetit


Snadné
< 90 min
4,6 (22x)

Játrová omáčka – možná trochu opomíjená, ale k pečenému hovězímu masu se skvěle hodí. A možná vám jednoduchá játrovka zachutná tolik, že jí budete jíst s knedlíkem samotnou. Recept na játrovou omáčku obsahuje jen pár ingrediencí, přičemž základem jsou játra, ať už vepřové, hovězí či telecí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1245 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 130 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Játra na cibulce

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10