Játrová omáčka – možná trochu opomíjená, ale k pečenému hovězímu masu se skvěle hodí. A možná vám jednoduchá játrovka zachutná tolik, že jí budete jíst s knedlíkem samotnou. Recept na játrovou omáčku obsahuje jen pár ingrediencí, přičemž základem jsou játra, ať už vepřové, hovězí či telecí.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1245 kcal
- Bílkoviny 55 g
- Sacharidy 130 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: