Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čím zahustit omáčku

steak s rýží a houbovou omáčkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Když nechcete zahušťovat moukou zkuste některý z našich tipů.

Zahušťovat omáčky můžete také:

  • strouhanou syrovou bramborou
  • uvařenými a rozmixovanými bramborami
  • chlebem (např. strouhaným)
  • bramborovým či kukuřičným škrobem (kukuřičný je lepší)
  • instantní bramborovou nebo kukuřičnou kaší

Zkusit můžete i najemno nakrájenou cibulku, kterou necháte rozvařit. Při výběru hodně záleží na druhu omáčky, dejte pozor, abyste nechtěně neovlivnili její chuť

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...