0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čím zahustit omáčku

steak s rýží a houbovou omáčkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Když nechcete zahušťovat moukou zkuste některý z našich tipů.

Zahušťovat omáčky můžete také:

  • strouhanou syrovou bramborou
  • uvařenými a rozmixovanými bramborami
  • chlebem (např. strouhaným)
  • bramborovým či kukuřičným škrobem (kukuřičný je lepší)
  • instantní bramborovou nebo kukuřičnou kaší

Zkusit můžete i najemno nakrájenou cibulku, kterou necháte rozvařit. Při výběru hodně záleží na druhu omáčky, dejte pozor, abyste nechtěně neovlivnili její chuť

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč