Drobnozrnná čočka je skvělá právě na saláty, protože se nerozváří. Kombinace fety, červené cibule, petrželky, vinného octa a citronu je prostě dokonalá. Olej použijte extra panenský.
Velmi chutné a aromatické jídlo z jednoho hrnce je inspirované kuchyní Středního východu. Podávejte ho s rýží basmati nebo s kuskusem; skvělé je i jen tak s pečivem.
Výraz dhál v indické kuchyni označuje luštěninu. Někdy toto jídlo připomíná polévku, jindy kaši, ale vždy obsahuje spoustu voňavého koření a překypuje chutí. Ostatně, vyzkoušejte to sami!
Nechcete experimentovat s exotikou vonícími recepty? Dejte si tradiční čočku na kyselo s chlebem, vajíčkem a nakládanou okurkou.

Velmi chutné a aromatické jídlo z jednoho hrnce je inspirované kuchyní Středního východu. Podávejte ho s rýží basmati nebo s kuskusem; skvělé je i jen tak s pečivem.
Výraz dhál v indické kuchyni označuje luštěninu. Někdy toto jídlo připomíná polévku, jindy kaši, ale vždy obsahuje spoustu voňavého koření a překypuje chutí. Ostatně, vyzkoušejte to sami!
Nechcete experimentovat s exotikou vonícími recepty? Dejte si tradiční čočku na kyselo s chlebem, vajíčkem a nakládanou okurkou.

Přidat komentář