Dlouhým jemným varem v troubě zrnka čočky zvláční, ale zůstanou příjemně pevná. Odpadá také namáčení.
Suroviny
čočka
½
kg
bulgur
½
hrnku
cibule
2
ks
nasekaná
česnek
5
stroužků
mrkev
200
g
malá
rajčatový protlak
2,5
PL
bobkový list
3
ks
vývar zeleninový
1
kostka
voda
2,5
l
vroucí
olivový olej
¾
hrnku
balzamikový ocet
4
PL
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 30 čočkových polévek: Výživné recepty z různých druhů čočky na každý den i pro slavnostní příležitosti(30 receptů )
- Jak si pojistit blahobyt v dalším roce aneb 21 receptů na tradiční novoroční čočku!(21 receptů )
- Přesnídávkové polévky, které můžete zařadit do nízkotučného jídelníčku(13 receptů )
- Čočková polévka na 20 způsobů z celého světa: Připravte si jídlo, které nasytí celou rodinu a vyjde na pár korun(21 receptů )
Komentáře