Tyto silvestrovské chuťovky nadchnou především masožravce, kteří se rádi zakousnou do něčeho pořádně masitého.
Efektní pohoštění pro teplý bufet můžete částečně připravit s předstihem. Uvidíte, jak chytrá vychytávka to je!
- Dva dny předem uvařte guláš (pečivo k němu kupte čerstvé v den oslavy) a nechte ho uležet.
- S několikadenní rezervou můžete připravit také paštiku a uložit ji v chladu.
- V troubě předpečte masové koule a zamrazte je.
- Den předem naložte kuřecí maso na špízy a pak ho napíchněte na špejle. Do marinády vložte také krůtí řízečky.
- V den D připravte lososový tatarák, upečte šunku, usmažte řízečky, opečte špízy a v troubě rozpečte masové kuličky.
Voňavá hostina může začít! Buďte si jisti, že nezůstanou žádné zbytky.